Mireisz László: Jógama

3 500 Ft

A jóga, a védikus világkép gyakorlati rendszere, több ezer éve őrzi azt a mélységes tudást, amely az ember önmaga feletti teljes uralmának megvalósításáról és a Teremtővel való egyesülésről szól.

Ez könyv összefoglalja a jóga szellemi hátterét, legfontosabb szellemi és fizikai gyakorlatait, az élettani alapokat, a légzéstechnikát, testhelyzeteket, kéztartásokat és azokat a gyakorlati alapismereteket, melyek a jóga napjainkban való elsajátításához és alkalmazásához nélkülözhetetlenek.

A Jógama arra helyezi a hangsúlyt, hogy a test élettani folyamatainak és energetiaki összetevőnek egyensúlyát, a test, tudat és szellem egységét és ezek tudatos irányításának lehetőségét hogyan tehetjük az életünk részévé, valamint a Hét Világ gyakorlattal hogyan tudunk egy egészséges, rendezett és tudatos életvitelt megvalósítani. Ez alapozhatja meg azt, hogy elinduljuk egy olyan úton, amely a jóga legvégső céljáig vezet el.

Kategória:

63. Javasünnep

2020. december 20-án tartjuk a 63. Javasünnepünket, melyre nagy szeretettel várunk Benneteket!

A részvétel ingyenes, viszont egy előzetes regisztráció szükséges hozzá az alábbi linkre kattintva: http://javaslap.hu/regisztracio

 

Javaslap.hu

A Javas Hagyományőrző Kör
online magazinja

Kosár

Szerkesztőség

E-mail: kapcsolat@javaslap.hu

Telefon: +36309250269